Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Μετά το καλοκαίρι ΤζαμΈρχεται η στιγμή όπου όλα τελειώνουν και όλα αρχίζουν, το σώμα ζεσταμένο από τον ήλιο του καλοκαιριού, κρατώντας επάνω του ακόμα λίγο νερό από όπου καταφέραμε να κολυμπήσουμε, απόκρυφες ή πηχτές παραλίες, δύσβατα ποτάμια, ανήκουστες λίμνες, τώρα ανυπομονεί να βουτήξει στον χορό.

Ταξιδέψαμε, ξαπλώσαμε, είδαμε τα αστέρια που μας υπενθύμισαν πως είμαστε μέρος ενός όλου, κάναμε ευχές, χορέψαμε σε πανηγύρια, μεθύσαμε, πατήσαμε αχινούς, συναντήσαμε ανθρώπους ενδιαφέροντες ή μη, μεθύσαμε, ερωτευτήκαμε, χωρίσαμε, χάσαμε, ιδρώσαμε, μάθαμε. Και τώρα ανά πάσα στιγμή, περιμένουμε να αντικατασταθεί ο βόμβος των τζιτζικιών με τον ήχο των σωμάτων.

Τώρα που το καλοκαίρι έχει ψήσει το δέρμα μας, έρχεται η στιγμή της απογραφής των σημαντικών γεγονότων όλης της χρονιάς και της επόμενης νέας αρχής. Είναι η στιγμή που είμαστε ανάμεσα σε αυτά που καταφέραμε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, άλλοι καθόλου και σε όλα όσα όλοι θέλουμε.

Πώς μεταφερόμαστε από μία εποχή σε μία άλλη ;

Πώς μεταπηδάμε από μια κατάσταση σε μιαν άλλη ;

Τι κρατάμε από αυτήν την χρονιά, τι αφήνουμε να πέσει;

Πώς θα μεταφερθούμε από ένα σώμα σε ένα άλλο ;

Πώς θα μεταπηδήσουμε από μία πλάτη σε μιαν άλλη ;

Στην ταράτσα του Συνεργατικού Στούντιο / Λάθος Κίνηση, αποχαιρετούμε το φετινό καλοκαίρι με το μηνιαίο Τζάμ, την Κυριακή, τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Αυτή την φορά ο Βαγγέλης Κρητικός θα φέρει τα ντραμς του, δύο κιθάρες και ένα πιάνο θα έρθουν με τους φίλους του, φέρτε κι εσείς το δικό σας μουσικό όργανο. Ο τέλειος συντονισμός θα είναι αναπόφευκτος όπως σε κάθε Τζάμ, μαζί με τα αστέρια που θα μας συνοδέψουν στην αρχή της νέας σεζόν.

31 Αυγούστου 9:00 μ.μ.
Συνεργατικό Στούντιο / Λάθος Κίνηση
Πλατεία Κουμουνδούρου 25 ( Πλατεία Ελευθερίας ) 7ος όροφος και πιο πάνω


 Αθηνά Κυρούση